Innspilling av nytt album 2016

av olavlarsen

Vi er godt i gang med innspilling av nytt album. Denne  gangen har jeg tatt for meg gospelsangene mine. I en periode presenterte jeg et knippe av disse låtene under alter egoet The Hank W. Rodgersons Gospel Experience. Dette prosjektet er nå lagt litt på hylla til fordel for den trofaste gjengen i The Alabama Rodeo Stars. Jeg har nå troen på låtene og trenger ikke lenger å gjemme meg bak min åndelig dobbeltgjenger.

Alle som kjenner meg vet at jeg har en lidenskap for musikk. Og da spesielt eldre musikk av den amerikanske typen. Når man tar et dypdykk i gammel blues, folk og country blir man før eller siden tvunget til å gjøre seg opp en mening om gospel. Og Gud vet det finnes mye bra! Det aller beste er etter min mening den litt mørkere typen. Da tenker jeg ikke på hudfarge men heller på tematikk. Tema som synd, skam, fortvilelse,  fattigdom og annet faenskap som tærer på sjela til tekstforfatteren og/eller utøveren.

Selv om mine gospelsanger ikke låter som ovennevnte type sanger er mye av inspirasjonen på en eller annen måte hentet derfra. For å beskrive musikken har jeg valgt å stjele en tvetydig beskrivelse Steve Earle en gang brukte:

#gospelfornonbelievers

Noen klipp fra studio: